diumenge, 20 de febrer del 2011

vint de febrer del 2010: cap als nou mesos!!

Hem tingut un  mes interessant, ple d'alts i baixos. La Boira ha tingut el seu primer zel i, tot i que ha estat molt curt, ara ja sabem com pinta per a properes edicions: no gaire bé. La veterinària però l'ha vista bé de salut i està en un formós pes de 3,100 kgs. 

El que també em va explicar es que es veu que en els gats la por és genètica, o sigui que si està destinada a ser poruga poc podré fer per canviar-ho. I sembla que ho serà, tot i que de petita no ho semblava. Al no conèixer els pares es fa difícil d'aventurar. A casa no, de moment. Al seu territori continua sent atrevida i curiosa, però cada cop fem passeigs més curts i em temo que arrivará un dia que no vulgui sortir a passejar més. Esperem que no, per què la veritat és que gaudeixo molt amb les nostres petites passejades, però, és clar, la jefa és la jefa.

En fi, esperarem un parell de mesos més abans de fer la operació d'esterilització, o sigui que ja us aniré explicant com avança tot. Igual és només el canvi hormonal que me la té alterada.