dimarts, 8 de juny del 2010

set de juny del 2010

Feia temps que hi anava darrera. Un gatet. Un mixino per a estimar i malcriar i cuidar. Fins ara no havia estat possible, doncs ma germana és al·lèrgica als animals amb pèl. Per tant, quan va marxar al gener vaig decidir que era el moment de tenir un gat.

He trigat uns mesos en trobar un, amb algun que altre intent frustrat de camí. Vaig gairebé adoptar una gateta grisa amb cara de dir-se Bruma i un gatet negre amb pinta de dir-se Gos, però no va poder ser.

Devia ser que em tocava esperar la Boira. Al cap i la fi, com va arribar a mi és digne d'aquelles pelis que es van posar de moda als vuitanta, protagonitzades per animalons intrèpids i amb cara de bons.

Diu la noia que ens la va passar que la van trobar en un camió que venia de Portugal, a ella i a dos germanets. No saben si la mare va baixar a per menjar i no va tenir temps de tornar a pujar o si els estava baixant i no va ser a temps de baixar els tres últims. Sigui com sigui allà estaven ells, primets, petitets i afònics. A ella li van passar la gateta quan als seus germans ja tenien casa, però la petita no l'havien poguda col·locar. L'Ana la va dur a casa seva amb la moto, però el seu company de pis no volia animals, i la Nadia, la seva amiga, ja tenia una gata, i una mica esquerpa. Tampoc podia ser.

Per sort el Juan, el novio de la Ana, va decidir deixar cartells a la seva feina (a tot color, perque els ulls blaus de la Boira enamoressin algú), just davant del David, el nostre actual company de pis.

Resultat? #A les 22:00 erem a casa de la Nadia amb el transporta-gats de mon germà per recollir la Boira i anar cap a casa.

El viatge en metro la va espavilar considerablement, tant que a casa va estar explorant fins ben bé dos quarts d'una. Després va caure dormideta i la veritat és que es va portar molt bé durant la nit.

No vam tenir gaire temps per coneixer'ns aquesta primera nit, però crec que ens va a gradar força la seva barreja de sociabilitat, curiositat i inquietud. Té pinta de que será una bona Pueyo.